Finansiering

Hos Carconcept kan vi altid hjælpe dig med en optimal finansiering af din nye bil.

Vi samarbejder med Santander Consumer Bank, der er Danmarks førende udbyder af bilfinansiering. Privat eller erhverv – leasing eller lån – vi har den løsning, der passer til netop dine behov.

Finansieringen kan sammensættes med stor fleksibilitet – som købekontrakt med minimum 20% udbetaling, eller som lån med en udbetaling på helt ned til kr. 0,-.

Renten kan du sætte fast eller variabel. En fast rente sikrer en optimal sikkerhed i budgettet, mens en variabel rente kan give både mindre og højere ydelser i låneperioden (Santander Consumer Bank følger niveauet for Nationalbankens indskudsrente).

  • Det er ofte billigere at låne her
  • Kort behandlingstid på låneansøgningen
  • Du kan vælge mellem fast og variabel rente
  • Større lånemulighed til andre ting i banken
Frederik Lytkkebo & Simon Jakobsen
Carconcept - nyere brugte biler

Det bedste billån for dig afhænger nemlig af, hvilken økonomisk situation du står i, og hvad du selv har mod på i forhold til udbetaling.

Hvorfor vælge Santander?

Der er mange grunde til at vælge Santander, når du skal ud og finde et lån til en bil. Med Santander i baghånden er du sikret, at du har den fornødne økonomi, og alt går efter bogen, så du ikke skal bekymre dig om noget. Santander sikrer handlen fra start til slut, så du blot skal bruge kræfter på at nyde din nye bil.

Santander billån